Tävla och vinn med Doggy & Mjau!

Lägg ut en bild på din misse eller vovve på Facebook eller Instagram med #sommarpälskling och motivera varför just du ska vinna. Tänk på att du behöver ha en öppen profil för att vi ska kunna se ditt bidrag.

Det här kan du vinna

Doggy och Mjau tävlar tillsammans ut följande:

Pris 1-5

En hotellnatt på något av Winn Hotel Groups 11 hotell runt om i Sverige (totalt 5 st nätter tävlas ut). Värde ca 1 500- 2 000 kr/st.*

Pris 6-12

En kattbädd eller hundbädd från out-n-out (totalt 6 st). Värde 595-795 kr/st.

Pris 13-73

En goodie bag från Mjau eller Doggy (totalt 60 st). Goodiebags från Mjau innehåller en fem godispåsar från Mjaus sortiment. Goodiebags från Doggy innehåller sex godispåsar från Doggys sortiment.

* Hotellnatten gäller för en natt, 2 personer + hund/katt på något av de 11 hotell som ingår i Winn Hotel Group (läs mer på winn.se). Vinsten ska utnyttjas senast 2021-12-31 och gäller i mån av plats. Vinnaren ansvarar själv för att ta sig till och från hotellet, Doggy AB eller Winn Hotel Group står inte för någon kostnad i samband med att vinnaren eller någon annan i sällskapet tar sig till eller från hotellet.

Tävlingsregler

Vinnarna av priserna kommer meddelas enligt följande:

  • 30 juni 2021: 2 st hotellnätter, 2 st djurbäddar, 20 st goodie bags.
  • 30 juli 2021: 2 st hotellnätter, 2 st djurbäddar, 20 st goodie bags.
  • 31 augusti 2021: 1 st hotellnatt, 2 st djurbäddar, 20 st goodie bags.

Tävlingen pågår till och med den 31/8 2021. För att delta i tävlingen behöver du vara över 18 år, vara bosatt i Sverige samt följa Facebooks/Instagrams officiella regler. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna kommer väljas ut av en jury på Doggy AB:s samarbetspartner Manifest PR enligt ovan beskrivning 30/6, 30/7 och 31/8 2021, och kan ej överklagas. Vinnarna kommer att kontaktas i kommentarsfältet under tävlingsbidraget på Instagram och Facebook av Doggy respektive Mjau. Vinsten (dvs djurbädd/goodie bag) kommer att skickas ut till vinnarna, Doggy AB står för portot. Information kring hotellvistelsen skickas till vinnaren digitalt.

Inga personuppgifter sparas efter att vinsterna har skickats ut till vinnarna och vinnarna av hotellnätterna har utnyttjat dessa.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad eller knuten till Instagram.

Anställda på Doggy AB och deras närmsta anhöriga är ej tillåtna att delta i tävlingen.

Genom att ladda upp din bild på Instagram och Facebook och hashtagga #sommarpälskling godkänner du ditt deltagande i tävlingen. Vid vinst godkänner du också användandet av din bild i Mjaus/Doggys/Winns kanaler. När du deltar i tävlingen intygar du också att du äger användarrättigheterna till bilden, samt att personerna på bilden har godkänt sin medverkan om att bilden kan komma att användas i marknadsföringssyfte av Doggy AB eller Winn Hotel Group.

Doggy AB förbehåller sig rätten att avbryta eller skjuta fram tävlingen vid force majeure.

Arrangören är Doggy AB, organisationsnummer 556055-5129. Adress: Doggyvägen 1, 447 91 Vårgårda.