Vår hundmat

Doggy är ett välbalanserat, tryggt och producerat hundfoder fyllt med allt din hund behöver. Som Sveriges största hundfodertillverkare har vi ett enormt ansvar att servera ett smakligt och nyttigt helfoder som får din hund att må så bra det bara går. Därför tillagar vi vår hundmat enligt en sund kostcirkel av noga utvalda, naturliga råvaror med hög smaklighet, bra närings- och energiinnehåll samt god funktion.

I vår fabrik tillverkar vi både torrfoder och våtmat. Stora delar av våra ingredienser kommer varje morgon från Sveriges bönder. Det gör att vår hundmat innehåller råvaror som producerats under världens strängaste djurhållningslagar. Våra bönder använder mindre kemikalier än på andra håll i världen och den svenska djurhållningen har i decennier präglats av långtgående djurskydd och säkerhet vilket gör att våra råvaror är av högsta kvalitet och utan hormoner, antibiotika och syntetiska tillsatser.

Våra produkter: 

Vi tillagar vår hundmat på noga utvalda råvaror och väl sammansatta recept – vi vet hur viktigt det är med rätt balanserade kost för din fyrbente vän.

Torrfoder:

Våra torrfoder är smarriga helfoder med bland annat färsk svensk kyckling och anpassat närings- och energiinnehåll beroende på hundens livsstadie och storlek. Vi har foder för den lilla hunden, den aktiva hunden, den stora stora hunden, den åldrande hunden och den kanske lite latare hunden. Doggy torrfoder görs på naturliga råvaror och är utan onödiga tillsatser.

Våtfoder:

Doggys våtfoder innehåller alla vitaminer och mineraler din hund behöver och finns med bitar i sås och gele förpackade i klimatsmart Tetra förpackning. Vi har också läckra spannmålsfria delikatesspatéer i praktiska portionsförpackningar, perfekta för den lille finsmakaren eller som topping på torrfodret.