Vår histora

En dag i mitten på 1800-talet steg en ung driftig göteborgare vid namn Aron Heyman av tåget i Vårgårda. På den bördiga västgötaslätten tog han kunskapen han fått från Skottland att göra ångpreparerade havregryn till att ta vara på spillet för att sedan 1903 presentera vårt allra första hundfoder "Vårgårda Hundmjöl".

År 1955 lanserar Doggy sitt första helfoder och 50 år senare är vi först i världen med att erbjuda våtfoder i Tetra Recart. Idag är Doggy AB den största hund- och kattmatsproducenten i Sverige och vi har över en hundraårig tradition av djurmatstillverkning. Ett arv och en historia vi är stolta över och förvaltar, men också ständigt utvecklar och förbättra

Produktutveckling

På Doggy AB satsar vi på produktutveckling och innovation. Det gör vi för att även fortsättningsvis kunna vara med och leda utvecklingen i branschen. Produktutveckling innebär bland annat vidareutveckling av befintliga produkter, men framförallt utveckling av nya. Med vår kunskap, innovation och kärlek till katt och hund kommer vi fortsätta att leverera "kärlek från Vårgårda i varje matskål" i flera sekel till!