Doggys uppfödarklubb – för ett godare hundliv

Som uppfödare med registrerat kennelnamn hos Svenska Kennelklubben (SKK) har du möjlighet att bli medlem i Doggys Uppfödarklubb. Medlemskapet är helt kostnadsfritt. Du förbinder dig bland annat att själv använda och rekommendera Doggy eller Doggy Professional.

Uppfödare som är medlemmar i Doggys uppfödarklubb får rabatt på torrfoder ur Doggy- och Doggy Professional-sortimenten. Vi finns också till förfogande för dig som behöver hjälp och information om foder och näringslära. Du kan även beställa valppaket som du kan ge till dina valpköpare – starten på ett godare hundliv.

Har du inte registrerat kennelnamn kan du ändå få tillgång till valppaket och nyhetsbrev, men rabatt och annonsstöd utbetalas ej.

För att erhålla samtliga förmåner i Doggys uppfödarklubb måste du vara SKK-registrerad uppfödare samt haft en valpkull. Därefter minst en valpkull vart tredje år. Om du inte uppfyller dessa krav kan du ändå få tillgång till valppaket och nyhetsbrev, men foderrabatt och annonsstöd utbetalas ej.

Beställning av valpkassar och övriga frågor gällande uppfödarklubben får du enklast svar på genom att kontakta oss på: 

Telefon: 0771- 64 64 02 (telefontid 8-12 vardagar)

Mail: klubb@doggy.se

OBS! Vid beställning av valpkassar glöm inte att ange om det är Doggy bas valp eller Doggy Professional valp du önskar.  

Förmåner

Som medlem i Doggys uppfödarklubb får du:

  • 20 procent rabatt på Doggy och Doggy Professional torrfoder (ej våtfoder eller hundgodis)
  • Valppaket till dina valpköpare, levererade till uppfödaren
  • Råd i utfodringsfrågor
  • Annonsstöd - Använder du vår foderbanner/logotype på din kennelhemsida, bistår Doggy AB med 300 kr/år i värdecheckar. Foderbanner/logtype tillhandahålls av Klubb Doggy och ska vara väl synlig på hemsidans förstasida med länk till www.doggy.se.