Doggys uppfödarklubb – för ett godare hundliv

Som SKK-registrerad uppfödare har du möjlighet att kostnadsfritt bli medlem i Doggys uppfödarklubb och ta del av de fina förmåner. Du förbinder dig bland annat att själv använda och rekommendera Doggy och Doggy Professional.

Som uppfödare med registrerat kennelnamn hos Svenska Kennelklubben (SKK) har du möjlighet att bli medlem i Doggys Uppfödarklubb. Medlemskapet är helt kostnadsfritt.

Uppfödare som är medlemmar i Doggys uppfödarklubb får rabatt på torrfoder ur Doggy- och Doggy Professional-sortimenten. Vi finns också till förfogande för dig som behöver hjälp och information om foder och näringslära. Du kan även beställa valppaket som du kan ge till dina valpköpare – starten på ett godare hundliv.

Har du inte registrerat kennelnamn kan du ändå få tillgång till valppaket och nyhetsbrev, men rabatt och annonsstöd utbetalas ej.

För att erhålla samtliga förmåner i Doggys uppfödarklubb måste du vara SKK-registrerad uppfödare samt ta minst en valpkull vart tredje år. Om du inte uppfyller dessa krav kan du ändå få tillgång till valppaket och nyhetsbrev, men rabatt och annonsstöd utbetalas ej.

Åtaganden

Medlem i Doggys uppfödarklubb åtar sig att:

  • Använda och rekommendera Doggy och/eller Doggy Professional
  • Överlämna valppaket till valpköpare
  • Returnera valpköparnas kontaktuppgifter till Doggy AB via brev eller e-post. Antalet levererade valppaket och inkomna kontaktuppgifter ska överensstämma. Om detta åtagande inte sköts kan du bli debiterad för valppaketens värde. Det är viktigt att du informerar valpköparen om att du lämnar uppgifterna vidare till oss.
  • Ej sälja produkterna vidare

Förmåner

Som medlem i Doggys uppfödarklubb får du:

  • 20 procent rabatt på Doggy och Doggy Professional torrfoder (ej våtfoder eller hundgodis).
  • Valppaket till dina valpköpare, levererade till uppfödaren
  • Råd i utfodringsfrågor
  • Använder du vår foderbanner/logotype på din kennelhemsida, bistår Doggy AB med 300 kr/år i värdecheckar. Foderbanner/logtype tillhandahålls av Klubb Doggy och ska vara väl synlig på hemsidans förstasida med länk till www.doggy.se.

Regler för kvitton

Du sänder in dina butikskvitton till oss, antingen via e-post eller post tillsammans med ditt förmånskort. Kvittona måste tydligt ange vilket foder som har inhandlats. Rabatten dras från det nettopris som betalats enligt kvittot. Värdecheckarna sänds ut via post i slutet av varje månad, under förutsättning att vi har dina kvitton före den 20:e. Kommer de senare blir utbetalningen först nästkommande månad. Insända kvitton får vara max 1 år gamla. Äldre kvitton ersätts ej.