Hundvänligt – skyltningen för café-/restaurangägare som välkomnar hundar

Är du en café- eller restaurangägare som säger "välkommen" till hundar att hänga hos dig tillsammans med matte eller husse? Visa att ditt café eller restaurang är hundvänligt – beställ vår skylt gratis!

På Doggy ser vi hunden som en självklar familjemedlem och ett fantastiskt sällskap både i hemmet och utanför det. Undersökningar visar att många håller med oss. Närmare bestämt tycker 75 procent av alla svenskar att hundar ska vara välkomna på offentliga platser. Det betyder också att hunden för många är ett lika självklart sällskap på café och restaurang som människovänner.

Nu lanserar vi därför initiativet Hundvänligt, skyltning som gör det enklare för hundägare att hitta hundvänliga ställen på stan. I och med skyltningen (som sätts upp väl synligt i entrén) kommer Sverige ytterligare ett steg närmare ett hundvänligare samhälle och ett godare hundliv på fler plan. Först ut är caféer och restauranger, men framöver förväntas fler verksamheter hoppa på initiativet. 

Beställ skylten nu – helt gratis

Beställ Doggys specialdesignade skylt redan idag – helt gratis. Utöver skylten med budskapet "Här är det hundvänligt" får du också ett kit med hundmat och godis att bjuda de gästande hundarna på. 

Dela på Instagram – #hundvänligt

Dela gärna med dig av bilder på dina fyrbenta gäster på Instagram under hashtagen #hundvänligt.

Vi ser fram emot att se skylten och många fyrfotade vänner på just din restaurang eller café!

Här är det hundvänligt

Setterlinds bageri, Fjällbacka
 http://www.setterlindsfjallbacka.se/

Funkalistic, Stockholm

 http://www.funkalistic.se/

 

Salles Skafferi, Olofstorsp
http://www.sallesskafferi.se/