Visa att ditt café eller restaurang är hundvänligt – beställ vår skylt gratis

Hundvänlig skyltning till ditt café eller restaurang

På Doggy ser vi hunden som en självklar familjemedlem och ett fantastiskt sällskap både i hemmet och utanför det. Undersökningar visar att många håller med oss. Närmare bestämt tycker 75% av alla svenskar att hundar ska vara välkomna på offentliga platser. Det betyder också att hunden för många är ett lika självklart sällskap på café och restaurang som människovänner. Nu lanserar vi därför initiativet Hundvänlig skyltning, som gör det enklare för hundägare att hitta hundvänliga ställen på stan. I och med skyltningen, som sätts upp väl synligt i entrén, kommer Sverige ytterligare ett steg närmare ett hundvänligare samhälle och ett godare hundliv på fler plan.

Först ut är caféer och restauranger, och framöver förväntas fler verksamheter hoppa på initiativet. Du som driver en restaurang eller café kan beställa Doggys specialdesignade dekal med budskapet ”Här är hunden välkommen!” via det formuläret nedan!. Utöver skylten får du som beställer också ett kit med hundmat och godis, att bjuda de gästande hundarna på. Dela gärna med dig av bilder på dina fyrbenta gäster på Instagram under hashtagen #hundvänligt.  Vi ser fram emot att se skylten och många fyrfotade vänner på just din restaurang eller café.

Hundkit till Café/restaurang

Hundkit till Café/restaurang

Beställ en dekal från oss helt gratis och få ett kit med hundmat, hundgodis och läckra godbitar att bjuda hundar på ditt café eller restaurang!

Här är det hundvänligt!

Setterlinds bageri, Fjällbacka
 http://www.setterlindsfjallbacka.se/

Funkalistic, Stockholm

 http://www.funkalistic.se/

 

Salles Skafferi, Olofstorsp
http://www.sallesskafferi.se/