Vår hundmat

Doggy är ett välbalanserat, tryggt och producerat hundfoder fyllt med allt din hund behöver. Som Sveriges största hundfodertillverkare har vi ett enormt ansvar att servera ett smakligt, nyttigt och säkert helfoder. Därför tillagar vi vår hundmat enligt en sund kostcirkel av noga utvalda, naturliga råvaror med hög smaklighet, bra närings- och energiinnehåll samt god funktion.


I vår fabrik tillverkar vi både torrfoder och våtmat. Stora delar av våra ingredienser kommer varje morgon från Sveriges bönder. Det gör att vår hundmat innehåller råvaror som producerats under världens strängaste djurhållningslagar. Våra bönder använder mindre kemikalier än på andra håll i världen och den svenska djurhållningen har i decennier präglats av långtgående djurskydd och säkerhet, vilket gör att våra råvaror är av högsta kvalitet och utan hormoner, antibiotika och syntetiska tillsatser.

 

Produktutveckling

På Doggy satsar vi på produktutveckling och innovation. Det gör vi för att även fortsättningsvis kunna vara med och leda utvecklingen i branschen. Produktutveckling innebär bland annat vidareutveckling av befintliga produkter, men framförallt utveckling av nya. Med vår kunskap, innovation och stora kärlek till alla hundar kommer vi fortsätta att leverera godare hundliv i flera sekel till!

Våra näringsexperter

Vi är otroligt måna om att din hund får i sig allt den behöver för att må bra. Oavsett vilken fas i livet den befinner sig i. Så för oss är det självklart att vi har egna näringsexperter som är med och utvecklar hundmaten hos oss i Vårgårda. De har stor kunskap om allt från vad valpar behöver för att växa, vilka vitaminer och mineraler som behövs för att din hund ska ha en fin päls och fungerande mage, till hur man får rätt balans i närings- och energiinnehåll utifrån hundens aktivitetsnivå. De hjälper också till att svara på en del frågor vi får om våra produkter och om hundars hälsa.

Torrfoder

Våra torrfoder är smarriga helfoder med bland annat färsk svensk kyckling och anpassat närings- och energiinnehåll, beroende på hundens livsstadie och storlek. Vi har foder för den lilla hunden, den aktiva hunden, den stora stora hunden, den åldrande hunden och den kanske lite latare hunden. Doggy torrfoder görs på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser.

Våtfoder

Doggys våtfoder innehåller alla vitaminer och mineraler din hund behöver. Det serveras som bitar i sås och gele med 100% svenska råvaror, förpackade i klimatsmart Tetra förpackning. Vi har också läckra spannmålsfria delikatesspatéer i praktiska portionsförpackningar, perfekta för den lille finsmakaren eller som topping på torrfodret för både små och stora hundar.