Doggy Professional, svensklagat foder för aktiva hundar

Doggy Professional är ett foderkoncept för aktiva hundar. Fodret är anpassat efter hundens aktivitetsnivå och du hittar både högenergifoder till hundar som behöver extra energi och hundfoder med låg fetthalt som passar kastrerade hundar.

Högenergifoder hund

En hund som rör på sig mycket behöver extra tillskott av fett och protein. Därför finns Doggy Professional, ett välbalanserat och smakligt svenskt hundfoder med högre energinivå och nyttiga tillskott så att ni orkar ha kul tillsammans.

Hundfoder med låg fetthalt

För hundar som har behov av ett foder med lägre energiinnehåll t.ex. Om du har en hund som är kastrerad eller behöver ett lågenergifoder för att hålla en hälsosam kroppsvikt.

Alla recepten är framtagna av Doggys egna näringsexperter i Vårgårda och råvarorna är noga utvalda och självklart GMO-fria. I sortimentet finns både torrfoder och våtfoder.

Doggy Professional provpåsar

Beställ gärna en provpåse Doggy Professional om din vovve är sugen på ett litet smakprov. De produkter som finns som provpåsar är tydligt utmärkta. Det går endast att beställa här via webben, ej via e-post eller telefon. Antalet provpåsar är begränsat. Endast 1 provpåse per hushåll.