VOVVAR FÖRTJÄNAR OCKSÅ FREDAGSMYS

Vi på Doggy tycker att vovvarna borde få lite mer guldkant på tillvaron. Därför har vi gjort Doggy Delikatess ännu bättre, med både nytt recept och ny design. Doggy Delikatess Extra Fin Paté tillagas med naturliga råvaror och har hög kötthalt, vilket ger mycket smak. Apropå smak så finns den fina patén i fyra smaskiga smaker; lax, kalkon, nöt och kyckling.

BESTÄLL ETT SMAKPROV

SMIDIGT ATT SERVERA

FYRA DELIKATA SMAKER FÖR DIN HUND

Med våra portionsförpackningar vill vi göra det enkelt för dig att servera din vovve fredagsmys eller vardagslyx. Perfekt när man vill unna sig det där lilla extra.

DUBBELT SÅ SMASKIGT

MULTIBOXAR

Om det känns svårt att veta vilken smak din vovve ska få prova först kan ni köpa en mumsig multibox. Då får ni fyra portionsförpackningar i två smaskiga smaker.

SNART FÅR DIN VOVVE OCKSÅ LITE VARDAGSLYX!

BESTÄLL ETT SMAKPROV

Vad kul att du vill låta din vovve prova Doggy Delikatess Extra Fin Paté! Bara fyll i formuläret så skickar vi hem ett gratis smakprov som förhoppningsvis sätter guldkant på dagen. Tyvärr kan vi inte styra vilken smak som skickas till just din vovve, men vi tycker att de alla är lika goda och hoppas att ni blir nöjda.

De smaskiga smakproven tyvärr slut för tillfället. Skriver du upp dig blir du först att få reda på när vi har fler smakprover i lager!

Meddela mig